Recensies

22 september 2015

"Vanavond een prachtige pitchavond bijgewoond bij Geniet in de Weerd in Arnhem.
In het kader van de commissie Innovatiegelden van de WMO van de gemeente Arnhem en 11 regiogemeenten was ik aanwezig bij een verbindingsavond voor de diverse aanvragers die experimentele en innovatieve plannen hebben ingediend. Goed verzorgd door het personeel, aardige mensen werken daar. Super!"

Mirjam
 

14 september 2015

"Afgelopen donderdag, 10 september 2015, heeft de groep MMI 18a het eerste studiejaar samen met jullie afgesloten tijdens het kennisfestival in ‘Geniet in de Weerd’. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag vol inspirerende workshops, lezingen en andere creatieve bijdragen rondom het thema creëren in krimp. Dit kennisfestival was niet mogelijk geweest zonder jullie komst, inbreng en de gastvrijheid en goede verzorging door de medewerkers van Geniet in de Weerd. Ontzettend bedankt daarvoor!"

Marjon, Gera, Viviane, Mariët en Marrieloe

 

27 augustus 2015

"Vorige week te gast om een training te verzorgen in Geniet in De Weerd.
De dag vooraf aan de training al heel plezierig telefonisch contact gelegd.
De dag van de training zelf werd ik om 7.30 uur al gastvrij en vriendelijk ontvangen. De verzorging en met name de manier waarop was al "het stappen in een warm bad".
Zo werd er ondersteuning geboden t.a.v. de techniek.
Er werd meegedacht over de temperatuur, de trainingsmaterialen behorende bij de locatie werd gereedgezet en de opstelling van de tafels en stoelen stonden keurig klaar.
Tussentijds werd het gebruikte servies ingenomen en werd alles weer aangevuld voor de volgende ronde.
De hartverwarmende verzorging ( lunch bij de trainer gebracht) en de laagdrempeligheid om iets te vragen was een weldaad en maakt het je als trainer zoveel makkelijker en plezieriger om je werk uit te voeren.
Geniet In de Weerd, een echte aanrader voor een training. Top team!"

Olga Franse